• брена

ФОТО | „Со среќа љубов наша“: Внукот на Брена тргна во градинка

Синот на пејачката Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ, малечкиот Александар денес тргна во градинка, па така гордата мајка сподели фотографија од наследникот и му посака среќа. Имено, Александра објави фотографија од малечкиот Александар кој денес тргна во градинка, со ранче на рамената, додека за рака цврсто го држеше неговиот татко Филип.   View this post …

ФОТО | „Со среќа љубов наша“: Внукот на Брена тргна во градинка Read More »