• борење

Богданов: Македонското борење е на правиот пат, големи се успесите на Нуров и Егоров

Македонското борење на Медитеранските игри во Оран (Алжир) во слободен стил забележа одлични резултати. Владимир Егоров во категоријата до 65 килограми го освои бронзениот медал, а во категоријата до 97 кг. Магомедгаџи Нуров се закити со златото, предводени од тренерот Бобан Данов. Направивме разговор со претседателот на македонската боречка федерација, Дејан Богданов кој исто така …

Богданов: Македонското борење е на правиот пат, големи се успесите на Нуров и Егоров Read More »