• Борче Давитковски

Давитковски: Владата да ѝ ги одземе ингеренциите на градоначалничката Арсовска и проблемот со блокадите ќе заврши

Според професорот по управно право Борче Давитковски, решението за проблемот што го снајде Скопје со блокадите на приватните превозници и неможноста на граѓаните слободно да се движат е само едно – Владата да ѝ ги одземе ингеренциите на скопската градоначалнилчка Данела Арсовска во областа на јавниот превоз, да ги склучи потребните договори во дејноста и …

Давитковски: Владата да ѝ ги одземе ингеренциите на градоначалничката Арсовска и проблемот со блокадите ќе заврши Read More »