• боно

ФОТО+ВИДЕО: Спектакуларно отворање на Евро 2020: Одлична музичка програма и огномет!

Евро 2020 официјално е отворено и истото ќе трае од 11 јуни до 11 јули, а на кое ќе дебитира македонската А репрезентацијата.. Половина час пред почетокот на првиот натпревар на Европското првенство 2020 на римскиот „Олимпико“ помеѓу Турција и Италија, започна официјалното свечено отворање, на кое виртуелно беше претставена химната на натпреварувањето. Официјалната химна …

ФОТО+ВИДЕО: Спектакуларно отворање на Евро 2020: Одлична музичка програма и огномет! Read More »