• болница

Може да продолжи изградбата на штипската клиничка болница, штипски „Бетон“ и грчки „Интракат“ се договорија

Штипски „Бетон” и грчки „Интракат” направија вонсудски договор и го откочија проектот за изградба на новата Клиничка болница во Штип. На денешната прес-конференција градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов и директорот на Градежната компанија „Бетон”-Штип, Ванчо Мијалчев истакнаа дека подизведувачот „Бетон” по тригодишниот судски спор се откажа од каматите и прифати долгот да се исплати …

Може да продолжи изградбата на штипската клиничка болница, штипски „Бетон“ и грчки „Интракат“ се договорија Read More »