• бојко борисов

Борисов даде изјава во полицијата, тврди дека било за настани во 2009-2012 година

Лидерот на бугарската политичка партија ГЕРБ, и поранешен премиер Бојко Борисов денеска даде изјава во полиција. Откако беше во зградата на Националната полиција Борисов објасни дека бил повикан да даде изјави за настани од периодот 2009-2012 година. – Сите работи беа – некој нешто слушнал, некој нешто зборувал, изјави Борисов по напуштањето на зградата на …

Борисов даде изјава во полицијата, тврди дека било за настани во 2009-2012 година Read More »