• Бојан Јовановски

Врховниот суд ги одби барања на Јанева и Јовановски за случајот „Рекет”

Врховниот суд ги одби барањата за вонредно преиспитување на пресудите за случајот „Рекет” на Бојан Јовановски и поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство, Катица Jанева. – Врховниот суд на Република Северна Македонија ја информира јавноста дека на 1 јуни 2022 година постапуваше по предметот КВПКОК2бр.19/21, познат во јавноста под името „Рекет”, оформен по поднесените барања …

Врховниот суд ги одби барања на Јанева и Јовановски за случајот „Рекет” Read More »