Tag : боење

Жена Магазин Магазин слајдер

Боење на косата по природен пат: Предностите од употребата на К’на

Слободен печат
Најголемата предност на К’ната е тоа што таа е природен начин за боење на косата. Придонесува за ефект на црвена боја која издвојува по својата...
Забава Магазин Магазин слајдер

Како природно да ги обоите велигденските јајца: Со цвекло розеви, со црвена зелка сини…

Слободен печат
За поголема шареноликост на вашата велигденска трпеза, можете да се обидете да обоите дел од јајцата со природни бои. Често луѓето се сомневаат во квалитетот...