• блејк

Актерката во тајност го родила третото дете: „Кога би можела би имала триесет деца“

Семејството на познатиот актерски пар неодамна се проширило за уште еден член, наведуваат странските медиуми. Актерката Блејк Лајвли го родила третото дете и тоа пред два месеци. Актерката и нејзиниот сопруг Рајан Рејнолдс успеале информациите за породувањето да ги задржат во целосна тајност и засега не е познато дали во семејството пристигнало девојче или момче. …

Актерката во тајност го родила третото дете: „Кога би можела би имала триесет деца“ Read More »