• биографија

Моли Шенон: „Зад насмевката ја криев најголемата животна болка“

Американската актерка и комичарка Моли Шенон, која има успешна холивудска кариера, деновиве е главна тема во светските медиуми откако реши да ја отвори душата и да прозбори за најтешките мигови во животот. Педесет и шестгодишната Моли ги изгубила мајка ѝ, помалата сестра и братучетка во сообраќајна незгода, кога имала четири години. За несреќата бил виновен …

Моли Шенон: „Зад насмевката ја криев најголемата животна болка“ Read More »