Tag : билчик

Вести Регион Слајдер

Билчик: Ако нема работа и резултати, тогаш поглавјата не се отвораат, крај на приказната

Слободен печат
Фактот што Србија не отвори ниту едно поглавја во преговорите за членство во Европската унија во 2020 година говори само за себе, изјави известувачот на...