10 C
Скопје

Tag : биљана ивановска

Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВИДЕО | Ивановска од ДКСК: Политичките одлуки поврзани со прашањата на рамковните вработувања само го дерогираат системот

Слободен печат
Жално е што втора година по ред нашата држава нема усвоена стратегија за борба против корупцијата и пкрај тоа што таа е подогтовена од наша...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

Функцонерите уште малку можат мирно да спијат, наскоро ќе нема Закон за потекло на имотот

Весна Тодоровска
Разногласие во јавноста околу можноста со закон да им се влезе во трага на нечесните функционери кои за време на својот мандат стекнале големо богатство....