• бигор

ВИДЕО | Исчистете ја машината за алишта од бигор и нечистотија и отстранете и го непријатниот мирис без хемикалии: Таа повторно ќе биде како нова!

Трик кој дава беспрекорни резултати… Еве како да ја исчистите машината за алишта од непријатниот мирис, наталожената нечистотија и бигорот со помош на природни средства, без употреба на хемикалии. Многу лесно, со овој едноставен и практичен трик… Состојки кои ви се потребни: – алкохолен оцет – сода бикарбона Чистењето на машината со оцет и сода …

ВИДЕО | Исчистете ја машината за алишта од бигор и нечистотија и отстранете и го непријатниот мирис без хемикалии: Таа повторно ќе биде како нова! Read More »