Возачи во паника на бензиските станици во САД откако шести ден не работи „Coloniaл Pipeline”

Возачи во југоисточниот дел на САД формираа редици за полнење резервоари на се помал број бензински пумпи што продаваат гориво, игнорирајќи ги владините барања да не се снабдуваат со резерви откако шести ден е „исклучен” главниот регионален гасовод. Речиси 60 проценти од бензинските пумпи во Атланта и околината денеска беа без бензин, заедно со повеќе …

Возачи во паника на бензиските станици во САД откако шести ден не работи „Coloniaл Pipeline” Read More »