• БЕАМ

Првиот БЕАМ Фестивал ги прогласи најдобрите настани од минатата година

На свечена церемонија, што се одржа на 28 март во хотелот „Холидеј ин“, беа прогласени добитниците на првиот БЕАМ Фестивал на најдобри настани. Комисијата составена од 20 искусни и докажани професионалци во различни сектори од креативните индустрии, по однапред утврдени критериуми и правила оценуваше 65 пријави во 15 категории. Победници по категории се: Најдобар културен …

Првиот БЕАМ Фестивал ги прогласи најдобрите настани од минатата година Read More »