Tag : банкарски сектор

Вести Економија

ММФ: Глобалниот банкарски сектор ќе остане под притисок до 2025 година

Слободен печат
Глобалниот банкарски сектор ќе остане под притисок до 2025 година, дури и кога глобалната економија ќе почне да се опоравува од кризата предизвикана од пандемијата...