Интервју со актерот Бајруш Мјаку: Пензионер сум само во однос на месечните примања

Долгометражниот документарен филм „101 ролја, 102 животи“ во режија на Филип Херин, а кој е посветен на личната, семејната и актерската работа на Бајруш Мјаку, ќе има своја скопска премиера во текот на декември во Албанскиот театар во Скопје. Актерот Бајруш Мјаку има извонредна професионална кариера, која одамна ги надмина границите на нашето поднебје и …

Интервју со актерот Бајруш Мјаку: Пензионер сум само во однос на месечните примања Read More »