Карпошани вечер ќе уживат во музичка забава со диџеј Бабура Џуниор

Саботна музичка забава вечер од 19:30 до 21:30 часот ќе организира Општина Карпош на покривната површина на Трговскиот центар „Сити мол”. Преку овој настан, Општината ги повикува сите карпошани во овој период од денот да излезат на терасите од своите домови и да уживаат во добра музика. За музичкиот дел, задолжен ќе биде DJ Babura …

Карпошани вечер ќе уживат во музичка забава со диџеј Бабура Џуниор Read More »