• автопат кичево-охрид

Битиќи: Нема веќе договори по кафани, инфраструктурата ја решаваме системски

По првпат системски ги поставуваме работите за да се решат проблемите во инфраструктурата, рече вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи во „24 анализа“. „Жалам што некој што во минатото држел функции и не направил систем за непречено да течат инфраструктурните проблеми. Се надевам преку правосудниот систем ќе излезе зошто ништо не се правело. Клучниот одговор …

Битиќи: Нема веќе договори по кафани, инфраструктурата ја решаваме системски Read More »