Tag : Автомобилизам

Останатo Спорт

Автомобилистите ја отвораат сезоната во Кичево

Зоран Спасоски
Благоја Георгиевски Со трката на кружни патеки во Кичево викендов започнува сезоната на авто-трки во Македонија. На добро познатата кружна патека во Кичево ќе возат...