• Автомобилизам

ВИДЕО | Кипровски: Победата на Фокус купот е круна на мојата кариера

Бранко Кипровски е наш тркач во Англија, кој победи во многу важен куп во автомобилската спорт, Фокус Купот, гостуваше во денешен Утрински брифинг. -Трката на Крофт ја извозев на мојот роденден и многу ми значеше. Се подготвив како што треба, заедно со мојот менаџер. Рене Робертсон мојот ментор исто беше на теренот. Се подготвував онлајн, …

ВИДЕО | Кипровски: Победата на Фокус купот е круна на мојата кариера Read More »