Tag : автомагазина

Автомагазин Магазин

ЈАПОНИЈА ЈА СТОПИРА ПРОДАЖБАТА НА ДИЗЕЛИ: Од 2021 година, само електрични модели во Европа

Слободен печат
Јапонската автомобилска компанија „Хонда Моторс“ објави дека ќе престане да ги продава сите свои дизел возила во Европа до 2021 година во корист на моделите...