Идолите на новата генерација: „Дајте музика“ со спектакуларен концерт на 27-мај во Скопје!

Најпопуларното детско и тинејџерско шоу „Дајте музика“ ќе одржи голем спектакуларен концерт на 27-ми мај, на стадионот на АРМ во Скопје, во организација на „Авалон Продукција“. Публиката ќе може во живо да ги слушне сите нивни огромни хитови од популарниот серијал, како и нов материјал, а концертот ќе биде збогатен и со специјални гости кои …

Идолите на новата генерација: „Дајте музика“ со спектакуларен концерт на 27-мај во Скопје! Read More »