29 C
Скопје

Tag : атина бојаџи

Жена Магазин Магазин слајдер

Женски приказни: Атина, мораш да го издржиш тоа! Хероjскиот живот на нашата спортска легенда

Ј.К.Д
Нејзиниот живот е мотив за многу  документарни и еден игран филм. Ликот е овековечен во култниот филм „Исправи се Делфина“. Атина Бојаџи е жената која...
Вести Македонија

Од понеделник охриѓани ќе можат да се капат и во базен

Слободен печат
Отворениот базен што функционира во рамки на ЈП „Билјанини извори” во Охрид од понеделник ќе биде отворен за корисниците. Изминатиот период јавното претпријатие спровело активности...