• астма

Ноќни кашлици кај децата: Решението се крие во едно суптропско овошје достапно на нашите пазари

Kивито е плод кој често се избегнува, и се заменува со други овошки. Некои го избегнуваат поради киселиот вкус и непријатната конзистенција на плодот. Но, кога е добро созреано, кивито има прекрасен вкус и е пријатно за јадење. Покрај тоа содржи уникатна комбинација од важни состојки што го прави многу корисно. Поради високиот процент на …

Ноќни кашлици кај децата: Решението се крие во едно суптропско овошје достапно на нашите пазари Read More »