1 C
Скопје

Tag : Артина Ќазими

Вести Македонија Слајдер

Дваесет и тригодишната студентка Артина Ќазими е најмладата народна избраничка

Слободен печат
Просечната возраст на новоизбраните 120 пратеници е 45 години. Во собраниските клупи  седнаа  77 пратеници и 43 пратенички. И во овој пратенички состав доминираат мажите,...