Tag : архив

Културен печат

Сонологија и мултимедија на ФМУ: ИРАМ/БузАр одбележа 20 години постоење

Тони Димков
Одбележувањето на јубилејната година на ИРАМ/БузАр почна на 24 јануари 2020 година со промоција на документарно видео за доајенот на македонската народна музика Благоја Дескоски....