• антонијо милошоски

Милошоски: Ако вака продолжиме со Бугарија, постојано сами ќе си го каниме ветото

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски вечерва во гостувањето во емисијата „Само интервју“, рече дека ако блокадата на Бугарија ние ја толкуваме како причина за да отстапиме дополнително од интегритетот на Уставот или од кои било други прашања, ние самите ќе си го поканиме второто, третото, петтото или десеттото вето. „Тогаш Бугарија ќе развие навика и …

Милошоски: Ако вака продолжиме со Бугарија, постојано сами ќе си го каниме ветото Read More »