20 C
Скопје

Tag : анткорупциска

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Функцонерите уште малку можат мирно да спијат, наскоро ќе нема Закон за потекло на имотот

Весна Тодоровска
Разногласие во јавноста околу можноста со закон да им се влезе во трага на нечесните функционери кои за време на својот мандат стекнале големо богатство....