Tag : Андреј стојановски

Останатo Спорт

НОВ СТРЕС: После Миа Блажевска, Маленко „удри“ и по Стојановски!

Слободен печат
Претходно објавивме дека Александар Маленко испратил допис до Српската пливачка федерација во кој бара да не се дозволи настап на македонските пливачи во Лесковац кои...
Останатo Спорт

Стојановски петти на 200 метри мешано на СП за глуви

Слободен печат
    Младиот 24-годишен Андреј Стојаноски финалната трка ја исплива за време 2.16:16 минути, и беше  за 11 секунди побавен од новиот светски шампион Рјутаро...