• андреа ањели

Јувентус пред колапс, за една година загуби 190 милиони евра

Трофејниот италијански тим полека чекори кон бездната и тоа не само на фудбалски план туку и на финансиски, пишуваат италијанските медиуми. „Старата дама“ која е најмоќен клуб во Италија, наскоро може да се најде во големи финансиски проблеми бидејќи финансиската година 2021/21 ќе ја заврши со загуба од 190.7 милиони евра. Тоа е повеќе од …

Јувентус пред колапс, за една година загуби 190 милиони евра Read More »