Пронајдено е телото на Американка која исчезнала во Русија

Американката Кетрин Серу (34) исчезна откако влезе во неидентификуван автомобил во Нижни Новгород. Нејзиното тело беше пронајдено во тој град, источно од Москва, а руската полиција сега уапси човек за кого се сомневаат дека може да биде поврзан со нејзината смрт. Истражителите накратко известиле дека дотичниот човек имал големо досие за сериозни злосторства. Американската амбасада …

Пронајдено е телото на Американка која исчезнала во Русија Read More »