• ајзеа томас

НФЛ играч помина повеќе време во затвор за убиство на куче отколку сите полицајци кои убија дури 493 Афроамериканци

НБА ѕвездата Ајзеа Томас остана во шок кога ги виде споредбите помеѓу случајот на поранешниот НФЛ играч Мајкл Вик и тоа што се случува на улиците низ САД. Вик во минатото организираше илегални борби со кучиња и притоа уби помеѓу шест и осум кучиња за што доби затворска казна од 18 месеци. Томас на својот …

НФЛ играч помина повеќе време во затвор за убиство на куче отколку сите полицајци кои убија дури 493 Афроамериканци Read More »