Tag : 50 сент

Еспресо Шоу биз

Раперот Фифти Сент е татко за пример: Погледнете што направил за неговиот син! (ВИДЕО)

Слободен печат
50 Сент го израдувал својот син со скап подарок за Божиќ, што ретко кое дете може да го добие, освен ако не е дете на...