• 20 месеци

Мајка објавила фотографија од СИНОТ за да покаже колку ДРОГАТА ГО УНИШТИЛА за само 7 месеци! (ФОТО)

Загрижената мајка ја споделила фотографијата од својот син зависен од дрога, односно две фотографии направени со разлика од само седум месеци, на втората тој изгледа непрепознатливо. Џенифер Сакфен Трејси од Мисури на Фејсбук сподели фотографија од својот син Коди Бишоп со цел да предупреди на тоа што сериозната зависност од дроги може да му направи …

Мајка објавила фотографија од СИНОТ за да покаже колку ДРОГАТА ГО УНИШТИЛА за само 7 месеци! (ФОТО) Read More »