18 C
Скопје

Tag : јагњиња

Вести Економија

Дебарските јагниња на италијанската велигденска трпеза

МИА Агенција
Дебарските јагниња и годинава ќе завршат на италијанската велигденска трпеза. -Сточарите од општините Дебар и Центар Жупа располагаат со околу 20 илјади јагниња. До сега...