• финансирање

Шепотења на перница

Што им текна, така наеднаш, и на „десните“ и на „левите“ раце на Никола Груевски да се расприкажат толку многу во судница за тоа како се финансирала ВМРО-ДПМНЕ за време на нивното владеење? Од каде таа нагла потреба, по неколку години судски рочишта и нешто постари обвиненија – да, да, од „дискредитираното“ СЈО – сега …

Шепотења на перница Read More »