• Русија

САД наредија затворање на руските визни центри во Вашингтон и Њујорк

Американските власти ги информираа руските дипломати во Америка дека филијалите на визните центри во Вашингтон и Њујорк се затвораат, но конзуларната поддршка ќе продолжи и покрај зголемениот обем на работа, изјави за новинарите амбасадорот во САД, Анатолиј Антонов. „Секојдневно се вршат напади врз нас, а денес пред еден час Американците ни испратија известување дека визните …

САД наредија затворање на руските визни центри во Вашингтон и Њујорк Read More »