• нападнат

ВИДЕО: Ирански гувернер нападнат од негов сопартиец

 Новиот гувернер на иранската провинција Источен Азербејџан, шефот на ИРГЦ Зеинолабедин Хорам Разави, бил нападнат од неговиот колега полковник Ализадех од корпусот „Ашура“, кој припаѓа на копнените сили на Револуционерната гарда „Пасдарана“, додека се обраќал од говорницата.   Добро упатените за настаните во Иран велат дека тоа се случило за време на инаугурацијата, а поголем инцидент бил спречен од страна на …

ВИДЕО: Ирански гувернер нападнат од негов сопартиец Read More »