• модели

Каква мајка, таква ќерка: Новата генерација на македонски модели стапува на сцена

Знаете како велат: „Каква мајка, таква ќерка“. Во овој случај, тоа е: како мајка супермодел, така ќерка модел. Во модната индустрија, вообичаено е во голема мера децата да тргнат по стапките на нивните родители. Може да бидат потребни години за да се пробие во поле како што е модeлингот, така што родител кој веќе го …

Каква мајка, таква ќерка: Новата генерација на македонски модели стапува на сцена Read More »