• маска

ВИДЕО | „Луѓето се збунети“: Мајка направила маска за лице за своето бебе од сопственото млеко

И додека маските за лице веќе се дел од секојдневнието на многумина, една мајка отиде чекор подалеку и реши да го запознае своето бебе со благодетите на маската за лице. Лихн Та направила маска за лице од сопственото млеко и му ја ставила на лицето на своето новородено бебе. „Кога твоето бебе има акни, а …

ВИДЕО | „Луѓето се збунети“: Мајка направила маска за лице за своето бебе од сопственото млеко Read More »