• кочани

Се санираат штетите од обилните врнежи од дожд и поплавите во Кочани

Обилните врнежи од дожд и град, проследени со силни атмосферски електрични празнења, што синоќа го зафатија Кочани создадоа проблеми во функционирањето на комуналната инфраструктура во градот. Од надојдената вода поплавени се голем број дуќани во приземјето на Трговскиот центар, оштетени се ветробрански стакла на возила од паднати дрвја и гранки, а поради попавување на улицата …

Се санираат штетите од обилните врнежи од дожд и поплавите во Кочани Read More »