• жданец

Граѓаните бараат спас од змиите во Жданец

Топлото време и високата влажност на воздухот ги привлече змиите да излезат од своите скривалишта во потрага по храна. Како резултат на тоа, на неколку локации во Скопје, во изминативе неколку денови се забележани змии како лазат по тротоари, низ трева или, пак, едноставно се кријат во повисоките грмушки. Иако, за среќа, нападот од змија …

Граѓаните бараат спас од змиите во Жданец Read More »