• благоја милевски

„Народот е во право и кога греши“ – Милевски се повторува, јавноста критикува!

„Ние имаме јасна цел и визија, сме во една фаза на создавање на нова физиономија. Сакаме да имаме конкурентен тим во квлификациите за Евро 2024 во Германија. Се до тогаш ќе искористиме за да изгледаме што подобро“, најави Милевски повеќе пати од неговото доаѓање на клупата на репрезентација. Македонската фудбалска репрезентација со ремито против Англија …

„Народот е во право и кога греши“ – Милевски се повторува, јавноста критикува! Read More »