• беса

Движењето БЕСА ќе одржи конгрес на 5 март

Движењето БЕСА ќе го одржи вториот конгрес на 5-ти март годинава, одлучи на денешната седница Централното собрание на БЕСА. Избрана е и комисијата за организирање на конгресот во состав од Абдуш Демири, Аднан Азизи и Арјанит Хоџа, соопштија од партијата. На Централното собрание се расправало за извештајот на Централниот штаб за Локалните избори 2021 година, …

Движењето БЕСА ќе одржи конгрес на 5 март Read More »