• автопат

Галф Оил (Gulf Oil) ја отвори новата бензинска станица покрај автопатот Е75 во Гевгелија

На само шест километри по влезот во Македонија од граничниот премин со Грција кај Гевгелија, се отвори новата модерна бензинска станица под брендот Галф Оил (Gulf Oil). Следејќи ги високите светски стандарди на американскиот бренд, новата бензинска станица во Гевгелија, на површина од 2.566 м2 располага со современи пумпи, паркинг простор за лесни и тешки …

Галф Оил (Gulf Oil) ја отвори новата бензинска станица покрај автопатот Е75 во Гевгелија Read More »