Неколку скопски населби денес ќе останат без струја

Без струја
Струја / Фото: МИА

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денес без електрична енергија ќе останат неколку скопски населби:

– во периодот од 08.30 до 09.30 часот, корисниците од ул. Иван Манолев. (општина Бутел)

– во периодот од 08.30 до 15.30 часот, корисниците од ул. Ордан Чопела од бр.110 до бр.140, како и дел од корисниците од ул. Јајце. (општина Чаир)

– во периодот од 09.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Струшка. (општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул.21 во Сопиште (општина Сопиште) како и корисниците од ул. Шидска бр.10, бр.12 – влезови 2, 3 и 4, и бр.42. (општина Ѓорче Петров)

– во периодот од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Румена Хаџи Панзова. (општина Кисела Вода)

– во периодот од 13.30до 16.00 часот, корисниците од место викано Осојница во Сопиште. (општина Сопиште).

Видео на денот