Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а американскиот долар чини 52.3852 денари. Британската фунта изнесува 72.5690 денари.

Видео на денот