Tag : курсна листа

Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 55.9135 денари, британската фунта пак, изнесува 69.3982 денари.  ...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.2039 денари, британската фунта пак, изнесува 68.7486 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.2039 денари, британската фунта пак, изнесува 68.7486 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.1834 денари, британската фунта пак изнесува 67.5369 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6953 денари, додека американскиот долар чини 56.9828 денари, британската фунта пак изнесува 67.4266 денари.  ...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Бојана Нојиќ
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6969 денари, додека американскиот долар чини 57.2168 денари, британската фунта пак изнесува 66.3622 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 57.6212 денари, британската фунта пак изнесува 67.7744 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 57.1197 денари, британската фунта пак изнесува 66.3458 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.4249 денари, британската фунта пак изнесува 66.9216 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Еврото денеска со вредност од 61.69 денари

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.6950 денари. Британската фунта чини 67.9311, а американскиот долар 56.1783 денари.  ...