ФОТО | Успешна интервенција на хероите на градот: Пожарникарите спасуваа повредена жена

Скромни на зборови, но големо по дела, скопските пожарникари кратко на Фејсбук спомнаа дека при интервенција на улица „Ташко Караџа“ во населбата Автокоманда спасиле повредена жена.

-Дојава за интервенција техничка на „Ташко Караџа“ во Автокоманда. Падната повредена жена со скршеници, повикано е Брза Помош, гласи кусата објава од ТППЕ – Скопје на нивната Фејсбук страница.

Видео на денот